Adelinde Cornelissen - Fleau de Baian
NK Dressuur 2022
© DigiShots
Adelinde Cornelissen - Fleau de Baian NK Dressuur 2022 © DigiShots DigiShots

Dressuur Tolbert

Begin september vond op de subtop driedaagse in Tolbert op zondag de negende competitiewedstrijd van de KNHS-Roelofsen Horse Trucks Dressuur Competitie plaats.

Advertisement



>1<

De zege in de Grand Prix was voor Adelinde Cornelissen en Jazz-nakomeling Fleau de Baian met bijna 72%. Patrick van der Meer met Spehora S (v. Sir Donnerhall) en Diederik van Silfhout met Impression (v. Don Schufro) bleven vlak achter haar.


>2<

Kimberly Pap reed uitstekend in Tolbert. Ze won de U25 in de competitie met Just a Dream (v. Dream Boy). Aangezien ze dat weekend ook de overige twee proeven wonnen, mochten ze de overall-prijs voor de U25 in ontvangst nemen. Met Floris (v. Ampère) werd ze tweede in de competitie in de Prix St. Georges. Daar hield het niet op, want in het ZZ-Zwaar won ze met Jersey (v. Vivaldi) ook de overall-prijs.


>74<

Joyce van Rooijen-Heuitink was na een wedstrijdstop met Gaudi Vita (v. Apache), vanwege haar zwangerschap, weer terug in de ring. Ze kwam niet uit op het hoogste niveau, maar had dispensatie gekregen om in de Lichte Tour te mogen starten. Alle dagen wonnen ze de rubriek, dus de overall-prijs in de Lichte Tour ging naar deze combinatie. In de competitie op zondag noteerden ze 74,85%.

Afbeelding