Podium NK Senioren 2022
CH Deurne 2022
© DigiShots
Podium NK Senioren 2022 CH Deurne 2022 © DigiShots DigiShots

NK springen

Van 20 tot en met 24 april vond op de prachtige locatie Green Valley Estate in Deurne, het voormalige NHB, het NK springen plaats.

Advertisement

 


>1<

Willem Greve won de prestigieuze titel bij de senioren met de hengst Highway TN (v. Eldorado van de Zeshoek). Hij zat al vaker dicht bij het podium, maar mocht deze nog nooit betreden. Nu mocht hij plaatsnemen op de hoogste trede. Bart Bles werd tweede en Sanne Thijssen pakte het brons.


>2<

Jack Ansems had op zondag als laatste starter de titel voor het grijpen met zijn fantastisch springende merrie Flierefluiter (v. Zirocco Blue VDL), maar in het finaleparcours kregen ze twee springfouten. Daardoor zakten ze naar de vijfde plaats.


>4<

Er werden in totaal vier kampioenschappen verreden. Het niveau was hoog en de sportieve strijd groot. Bij de children won Emma Heijligers, Milan Morssinkhof pakte de titel bij de junioren en Mel Thijssen won goud bij de young riders.


>5< 

Vijf dagen lang was het in Deurne genieten van mooie sport, een fijne sfeer, culinaire lekkernijen en een prachtige locatie.

Afbeelding