Afbeelding

Winactie | Rijbroek N-Brands x Epplejeck (winnaar bekend)

Winacties

Steeds meer modemerken weten de hippische sector te vinden. Niet zo gek ook met zoveel paardrijdende mensen in Nederland. Goed voor de merken, maar zeker ook goed voor ons als ruiters. Onlangs werd Nikkie geïntroduceerd in de paardenwereld. 

Advertisement

Oog voor mode

Nikkie Plessen is een bekend mode ontwerpster. Haar oog voor mode en de jarenlange kennis van Epplejeck op het gebied van de paarden(sport) zijn gekoppeld in de ruitersportlijn N-Brands x Epplejeck. In de collectie zijn leggings opgenomen, maar ook gewone rijbroeken. Bijvoorbeeld deze chique zwarte met full grip. Het siliconen zitvlak op deze rijbroek geeft absoluut de stabiliteit in het zadel dat je verwacht. Het mooie van deze grip is, is dat hij heel subtiel aangebracht is, in de vorm van het logo van N-Brands.

Luxe uitstraling

De stof voelt heerlijk zacht en glad aan en heeft een zeer luxe uitstraling. Het is een stijlvolle high waist rijbroek met een extreem hoog draagcomfort, zowel op stal als met rijden. Wat fijn is, want je brengt heel wat uren op een dag door in je rijbroek. Nog een voordeel is dat hij niet gaat lubberen tijdens het dragen, ook niet na meerdere keren wassen. Je merkt dat er echt voor kwaliteit is gegaan. Hij is er trouwens ook in donkergroen en donkerblauw. De broek valt wel iets ruim, dus ik zou hem wel een maat kleiner nemen dan je normale maat. Hij gaat van 32 tot en met 42. Het is een prachtige rijbroek, met een hele mooie pasvorm! Echt een aanrader!

Winactie

De Hoefslag mag één rijbroek ter waarde van €145,- weggeven aan een abonnee. Wil je kans maken? Vul dan dit formulier in.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties.
Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn. 

Afbeelding
Afbeelding