Afbeelding

Winactie | Boek ‘De lijn tussen magie en leven’ (winnaar bekend

Winacties

Het doet pijn om afscheid te nemen van je geliefde viervoeter of een ander huisdier. Sommige dieren komen slechts voor een korte tijd in je leven en je vraagt je dan af waarom dit maar zo kort mocht duren. Je wilt een goed gevoel hebben bij je besluit om je dier te laten inslapen en het liefst hiervan ook van zijn kant een bevestiging krijgen. 

Advertisement

Hoe ga je om met rouw?

“Sommige dieren maken nog wel eens contact met je vanuit het hiernamaals”, vertelt Mirjam Diepenbrock. Hoe kun je hiermee omgaan? En met afscheid en rouw? Hoe zit het eigenlijk met reïncarnatie van dieren? Sinds 2004 is ze werkzaam als dierentolk, cursusleidster dierencommunicatie en life coach met dieren. Bovenstaande vragen en thema’s zijn in haar eigen leven en mijn werk regelmatig langsgekomen.

Intense verhalen

“In mijn boek ‘De lijn tussen magie en leven’ heb ik veel van die persoonlijke ervaringen en inzichten verzameld om met jou, de lezer, te delen.” In het boek lees je intense verhalen over Mirjam, die afscheid nam van verschillende dieren. Verder bevat het ook veel tips onder andere over hoe je je voorbereid op een afscheid, hoe ga je om met rouw en hoe sta je jezelf en je dier bij?

Winactie

De Hoefslag mag één exemplaar van dit bijzondere boek weggeven aan een abonnee. Wil je kans maken? Vul dan dit formulier in en wie weet komt het boek binnenkort jouw kant uit.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties.

Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn.