Afbeelding
Leanjo de Koster

Winactie | Gezocht abonnee die wil lessen bij (internationaal) springamazone Bianca Schoenmakers (combinatie bekend)

Winacties

Voor een artikel in Hoefslag magazine zijn we op zoek naar een abonnee die met zijn op haar paard wil lessen bij (internationaal) springamazone Bianca Schoenmakers.

Advertisement

Plezier voorop

Bianca was ruim zeventien jaar werkzaam bij paardenfokker en –handelaar Hans Dings in het Brabantse Heeze. Ze haalde verschillende nationale en internationale titels op het hoogste niveau. Ze stond bekend als de barrage-koningin, omdat ze bijna niet te verslaan was. Momenteel reist ze heel Nederland door om paarden te trainen en les te geven. Daarnaast is Bianca zeer actief op haar Facebook en Instagram kanalen, waarop ze een verfrissende blik op de sport toont. Voor Bianca is het heel belangrijk om plezier te hebben in de sport en met je paard.

Opgeven?

Loop je met je springpaard ergens tegenaan, wil je specifiek iets oefenen of ben je toe aan een andere blik op jullie als combinatie? Stuur dan een mail naar hoefslag@mphorses.nl met je gegevens en de gegevens van je paard. Als je een foto/ video bijvoegt kunnen we een nog beter beeld van jullie krijgen. De instructie zal plaatsvinden omgeving Eindhoven.

(Nog) geen abonnee?

Nog geen abonnee? Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties.
Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn.