Marieke van der Putten (NED) - Torveslettens Titanium RS2
Jumping Amsterdam 2023
© DigiShots
Marieke van der Putten (NED) - Torveslettens Titanium RS2 Jumping Amsterdam 2023 © DigiShots DigiShots

Winactie | Welke abonnee wil lessen bij Marieke van der Putten? (combinatie bekend)

Winacties

Voor ‘abonnee lest bij’ in Hoefslag magazine zijn we op zoek naar een abonnee die wil lessen bij niemand minder dan Marieke van der Putten.

Advertisement

Genieten

Marieke timmert enorm hard aan de weg en is doorgebroken in de internationale dressuursport. Afgelopen weekend was ze nog te bewonderen in de wereldbekerkwalificatie op Jumping Amsterdam. Het is altijd genieten van het mooie stille en harmonieuze beeld als zij in de ring is. Een unieke kans dus om een keer bij haar te lessen. De les is op 28 februari bij Marieke op stal.

Kans maken?

Ben je abonnee, kun je 28 februari en wil je kans maken? Stuur dan een mail naar hoefslag@mphorses.nl met je gegevens en met de informatie over je paard, waar je aan wil werken en wat je van Marieke wil leren. Het liefst met foto en/of video. Wie weet word jij uitgekozen.

(Nog) geen abonnee?

Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties.
Check snel
welke abonnementenvormen er zijn. 


Clinic Emmelie Scholtens en Marieke van der Putten met Jameson RS2 Top Of The Dressage © DigiShots - DigiShots

Clinic Emmelie Scholtens en Marieke van der Putten met Jameson RS2
Top Of The Dressage
© DigiShots