Afbeelding

Winactie | Boeken Creative Riding

Winacties

Vind je het soms moeilijk om de training met je paard af te wisselen? Breng wat meer variatie in je trainingen met je paard met deze trainingsboeken. Het mooie is, je kunt ze nu ook winnen!

Advertisement

Honderden oefeningen

Inmiddels bestaan er drie verschillende boeken.Creative Riding With Obstacles bevat 160 verschillende oefeningen voor in de rijbaan met balkjes, cavaletti’s en obstakels. Het tweede boek Creative Riding in the Arena bevat 220 oefeningen. De oefeningen met obstakels zijn inclusief opties om ze moeilijker te maken en om grotere patronen te kunnen maken. 

Buitenrijden

Het derde boek Creative Riding in Nature biedt inspiratie voor buitenrijden. 

De boeken zijn verkrijgbaar vanaf €29,90 exclusief bij www.paardenspuljudithbeukema.nl.

Winnen?

Hoefslag mag van ieder boek een exemplaar weggeven. Ben je abonnee en wil je kans maken? Stuur dan een email naar hoefslag@mphorses.nl met je gegevens.

(Nog) geen abonnee?

Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties.
Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn.