Afbeelding

Winactie | Boek ‘Kalmerende signalen van paarden’ (winnaars bekend)

Winacties

Het praktische boek ‘Kalmerende signalen van paarden’ helpt je de lichamelijke signalen die paarden geven ten opzichte van hun omgeving, te interpreteren en betekenis te geven. Deze signalen zijn vanzelfsprekend als paarden onderling met elkaar omgaan en communiceren, maar zijn soms zo subtiel dat mensen ze niet altijd opmerken. Dit boek wil daar verandering in brengen, waardoor het paardenliefhebbers en professionals een unieke inkijk geeft in de wereld van het paard.

Advertisement

Signalen herkennen

Nadat je dit boek hebt gelezen, ben je beter in staat kalmerende signalen, overspronggedragingen, stress-signalen en afstandsvergrotende signalen te herkennen. Je schat beter in welke stimuli je paard wel of niet aankan. Dit stelt je in staat je paard te kalmeren, voordat zijn spanning stijgt tot een oncontroleerbaar niveau. 

Noodzakelijke kost

Het boek is fascinerend en noodzakelijke kost voor iedere paarden-dierenarts, -assistent, -student, als ook paardeneigenaren en -trainers. Het boek bevat maar liefst 275 foto’s om de verschillende communicatieve signalen, gezichts- en lichaamskenmerken en gedragsreeksen inzichtelijk te maken. 

Winactie

De Hoefslag mag twee exemplaren van dit unieke boek (á €34,95) weggeven. Dus ben jij abonnee en mag dit exemplaar niet ontbreken in jouw kast? Stuur dan een email met je gegevens naar hoefslag@mphorses.nl. Hij is ook verkrijgbaar bij de betere boekhandel.

(Nog) geen abonnee?

Misschien is dit het moment om daar verandering in te brengen. Als abonnee krijg je niet alleen 16 keer per jaar het zeer complete magazine in de bus, maar je hebt ook toegang tot ALLE premium-content op de website, zoals diepte interviews, veterinaire artikelen, opinie, maar ook heel veel instructie video’s. Daarnaast maak je kans op vele extra’s, zoals het rijden bij een toptrainer, maar ook op boeken, entreetickets, gadgets, kleding etc etc in de vele winacties.
Check snel www.paardenmagazines.nl welke abonnementenvormen er zijn.