Afbeelding
Arnd Bronkhorst

Gezocht dressuurcombinaties L2 en ZZ-Licht (combinaties zijn bekend)

Winacties

Voor een reeks artikelen in het kader van de B tot het ZZ-Licht zoeken wij enthousiaste paardencombinaties!

Advertisement

Per klasse bekeken

Bart Bax is de instructeur in deze serie. De trainingen vinden plaats op zijn stal in Ede in oktober. We zijn op zoek naar twee combinaties: één die de oefeningen tot en met het L2 goed beheerst en een combinatie die bevestigd een ZZ-Licht proef kan rijden. In de serie willen we laten zien wat per klasse belangrijk is. Hier wordt ook een instructie video van gemaakt.

Meld je aan

Lijkt het jou leuk om een keer te trainen bij Bart voor De Hoefslag en ben je abonnee? Stuur dan snel een email naar hoefslag@mphorses.nl met alle informatie van jou en je paard. Een filmpje zou helemaal top zijn! Wie weet zien we jou in Ede!

Wie is Bart?

Bart heeft meerdere paarden uitgebracht in de Grand Prix en is ook jury tot en met het hoogste niveau. Hij is sinds de oprichting van het KNHS talentenplan betrokken als regiotrainer bij de selecte groep van het KNHS Trainersplatform. Verder is hij instructeur bij de KNHS van de Hoger kader opleiding Niveau 3 en 4 en later Coach niveau 5. www.bartbax.nl.

Abonnee worden?

Nog geen abonnee? Dan is dit wellicht het moment om daar verandering in te brengen via www.paardenmagazines.nl. Je krijgt dan niet alleen 16x per jaar het interessante magazine op de mat, bomvol interviews, achtergrondverhalen, opinie, veterinair, instructie etc etc, maar ook krijg je toegang tot alle Premium-content op de site, met veel kwaliteitsvolle artikelen en instructievideo’s voor alle niveaus en disciplines. Daarnaast maak je ook nog eens kans op hele mooie prijzen in onze vele winacties. Plus je kunt trainen bij verschillende toptrainers.