Afbeelding

Winactie Boek Talentformule (winnaar bekend)

Winacties

Moet je van nature talent hebben om goed te kunnen paardrijden of kun je talent ontwikkelen? Niet alleen op het gebied van paardrijden kun je deze vraag stellen, maar op heel veel andere gebieden natuurlijk ook. Wat is nou eigenlijk talent en hoe kun je talent het beste ontwikkelen?

Advertisement

Talent meer dan aanleg

Deze vragen beantwoorden Tim Koning en Michiel van Schagen in het boek De Talentformule. Aan de hand van gesprekken met topsporters en de laatste inzichten uit de wetenschap wordt duidelijk dat talent veel meer is dan alleen aanleg. Verborgen in De Talentformule ligt de combo-bonus van talentontwikkeling; een gouden lemniscaat van leervermogen en plezier, de belangrijkste voorwaarde voor topprestaties.

Voor iedereen die zich bezig houdt met talentontwikkeling

De Talentformule laat je nadenken over je begrip van talent en je eigen handelen in het ontwikkelen ervan. Het boek biedt talenten, maar ook ouders, trainers, coaches, docenten, beleidsmakers en iedereen die zich met talentontwikkeling bezighoudt een ‘bril’. Wanneer je deze opzet, zie je overal mogelijkheden voor groei en plezier. 

Winnen?

De Hoefslag mag één exemplaar weggeven van dit inspirerende boek. Ben je abonnee en wil je in aanmerking komen? Stuur dan een mail met je gegevens naar hoefslag@mphorses.nl en wie weet staat hij binnenkort bij jou in de kast.