Afbeelding

Winactie! | uvex sumair handschoenen (winnaar bekend)

Winacties

Ken jij de uvex sumair handschoenen al? De handschoenen zijn gemaakt van een lichte, ademende stof waardoor je überhaupt niet het gevoel hebt dat je iets om je handen hebt. Ze zitten als een tweede huid!

Advertisement

Heel comfortabel

Als het iets kouder is beschermen je handen goed tegen kou en wind. Ook nu de temperaturen hoger zijn, zorgt het zogenoemde mesh-materiaal voor een goede ventilatie en blijven de handschoenen heel comfortabel om te dragen. De handschoenen sluiten mooi aan om de vingers en ook bij de pols hebben ze door de stevige klittenbandsluiting een goede pasvorm en blijven ze goed op hun plek zitten. Wat ook een groot bijkomend voordeel is, is dat de handschoenen een antislip-polyurethaanmateriaal op de handpalm hebben waardoor je een goede grip hebt en de teugels niet zomaar uit je handen glijden.

Luxe uitstraling

De uvex sumair handschoen heeft een luxe uitstraling, waardoor het een ideaal product is voor zowel in de ring als voor recreatief gebruik. De handschoen is ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, voor ieder wat wils dus! De Hoefslag mag één paar uvex sumair rijhandschoenen ter waarde van €39,95 weggegeven aan een abonnee. Wil jij kans maken? Stuur dan je gegevens naar hoefslag@mphorses.nl en wie weet win jij ze!

Heb je de uvex sumair handschoenen niet gewonnen? Jammer! Gelukkig zijn ze ook te koop via de betere ruitersportzaak. De dealers vind je op uvex-sports.com.

Nog geen abonnee? Dan is dit misschien een mooi moment om hier verandering in te brengen. Voor maar €11,50 per maand krijg jij 16x per jaar Hoefslag Magazine in de bus, bekijk je op dehoefslag.nl meer dan 25 online Masterclasses met de beste trainers uit Europa en lees je alle premium berichten met achtergronden, opinie en interviews op dehoefslag.nl. Daarnaast maak je dus kans om iets te winnen in onze vele winacties.

Afbeelding
Afbeelding