Afbeelding

Winactie | Opstaphulp Nedlandic

Winacties

“Natuurlijk weten we allemaal dat het opstappen op een paard vanaf de grond schadelijk is voor de rug van het paard. Als je vanaf de grond opstapt plaats je veel gewicht aan één kant van je zadel en dus de rug om je lijf in het zadel te krijgen. Allang weten we dat het beter is om een opstaphulp te gebruiken. 

Advertisement

Die hadden we ook wel, maar dat was zo’n houten geval, die trouwens veel mensen gebruiken, afkomstig uit de bekende woonwinkel. Niet heel veilig, aangezien je paard met zijn benen in het krukje kan stappen, met alle gevolgen voor ruiter en paard van dien. Zeer enthousiast was ik dus ook toen ik de opstaphulp van Nedlandic mocht testen”, aldus Denise Dekens, community redacteur van De Hoefslag.

Alle kleuren van de regenboog

“Deze opstaphulp is er in twee, drie en zelfs vier treden. Ik mocht een exemplaar met drie treden testen in de fantastische Hoefslag-rode kleur. Hou je niet van rood? Geen probleem, ze zijn er in alle kleuren van de regenboog, zodat het altijd bij jouw stalkleur past. Ze zijn er ook in zwart, mocht je niet van kleurtjes houden.


Veilig en stevig

“In het gebruik is de opstaphulp ideaal. Hij is makkelijk te verplaatsen door de inkepingen aan de zijkant en niet te zwaar om te tillen. Hij is heel stevig en wiebelt niet. Er is grip aangebracht op de treden, zodat je niet kunt uitglijden als hij nat is en hij is ook veilig voor de paarden. Plus dat door het gebruik de rug van je paard niet eenzijdig belast wordt. Wij kunnen al niet meer zonder en raden deze opstaphulp iedereen aan!” 

Winnen?

De Hoefslag mag één exemplaar weggeven aan een abonnee! Wil jij in aanmerking komen voor een opstaphulp ter waarde van (vanaf) €62,95? Stuur dan een email met je gegevens naar hoefslag@mediaprimair.nl en wie weet win jij!

Voor iedereen die niet wint of die niet kan wachten op de uitslag heeft Nedlandic een cadeautje, namelijk 10% korting bij aanschaf via de site. De code is HOEFSLAG10 en hij is geldig tot en met 27 juni 2022.

Bekijk hier de verschillende opstaphulpen

Afbeelding