Afbeelding

Winactie | Boek ‘The Art of Horsemanship ... ‘ door Bastiaan de Recht (Winnaar is bekend)

Winacties

Of je nu recreatief rijdt met je paard of je start op wedstrijden, het is altijd belangrijk om te weten hoe je paard in elkaar zit en wat zijn lijf technisch wel en juist niet kan. Deze kennis is de basis van waaruit je een paard rijdt. 

Advertisement

Bastiaan de Recht legt in zijn boek The Art of Horsemanship - basistechnieken & concepten op een heldere manier uit hoe een paard biomechanisch in elkaar zit. Hoe werkt het lichaam van een paard en welke mechanismen worden wanneer in gang gezet in verschillende bewegingen en hoe moet je daar rekening mee houden als ruiter? Hij legt per oefening systematisch uit wat er bij het paard gebeurt en hoe de ruiter moet handelen in iedere oefening. 

Paardrijden met gevoel én kennis

Paardrijden hoor je te doen met gevoel, op welk niveau dan ook. Om bij dat gevoel te komen is kennis ook belangrijk. Dit boek is absoluut een waardevolle aanwinst voor iedereen die rijdt. 

Over Bastiaan de Recht

De auteur Bastiaan de Recht is Maestro in de klassieke rijkunst, Grand Prix-ruiter, specialist in het werken aan de lange teugel en docent binnen de hippische opleiding NCSAH. 

Weggeefactie!

De Hoefslag mag een exemplaar van dit geweldige boek ter waarde van €24,50 weggeven. Ben je abonnee en wil je kans maken? Stuur dan een e-mail naar hoefslag@mediaprimair.nl

Wil je het boek alvast bestellen? Dat kan via www.dressage2learn.com.