Afbeelding
Foto: Digishots

Wil jij les van niemand minder dan Leunus van Lieren?

Winacties

Leunus van Lieren is één van de succesvolste trainers van Nederland. Uit zijn eigen fokkerij op stal Hexagon werden al tientallen paarden opgeleid tot aan de Grand Prix, maar hij heeft ook heel veel leerlingen begeleid naar dat niveau. Denk aan Thamar Zweistra, die internationaal sterk presteert met steeds weer andere paarden, maar ook Dinja van Liere. Dinja genoot een groot deel van haar opleiding bij Leunus, voordat ze voor zichzelf begon. 

Advertisement

Abonnee krijgt les

In het kader van ‘Abonnee krijgt les’ in het magazine van De Hoefslag mag een abonnee met zijn of haar paard bij Leunus op stal in Schore (Zeeland) een training volgen. Wat een geweldige kans om te leren van zo’n grootheid! Dus ben jij abonnee van De Hoefslag en wil jij in aanmerking komen voor de les? Stuur dan een mail met al je gegevens en die van je paard naar hoefslag@mediaprimair.nl. Het liefste voorzien van een stukje film, Youtube-link of foto’s. Wie weet kiest hij jou uit!

Heel veel extra’s voor jou!

Ben je nog geen abonnee van De Hoefslag? Wellicht is dit het moment om daar verandering in te brengen. Voor nog geen €11,- per maand ontvang je 16 keer per jaar het fraaie magazine boordevol met interviews, achtergrondverhalen, veterinaire artikelen, opiniestukken, juridische vraagstukken uit de paardenwereld, instructieverhalen en noem maar op! Daarnaast verschijnt er per magazine minimaal één video van een instructie die gegeven is. Deze video is alleen gratis te zien voor abonnees. Ook heb je als abonnee toegang tot de Premium-artikelen op deze site. Daar houdt het nog niet op, want je maakt als abonnee ook kans op vele extra’s, zoals het volgen van een les bij een toptrainer dus, maar we verloten ook ieder magazine verschillende boeken, toegangtickets voor evenementen, rijkleding, gadgets en noem maar op. Heel veel voordelen dus voor jou! Op paardenmagazines.nl vind je alle info over de verschillende abonnementsvormen.

Foto: Leunus van Lieren met Grand Prix-paard en goedgekeurde hengst Hexagon’s Double Dutch (Digishots)