Kanshebber voor de titel: Dinja van Liere - Hermes © DigiShots
Kanshebber voor de titel: Dinja van Liere - Hermes © DigiShots Foto: DigiShots

Win met Hoefslag tickets voor het NK Dressuur

Winacties

Van vijf tot acht mei worden in Ermelo de Nederlandse kampioenschappen dressuur gehouden. Dit belooft weer prachtige sport te worden. Wil jij er bij zijn? Doe dan mee aan deze winactie, wie weet krijg je straks gratis toegangstickets toegestuurd!

Advertisement

Tijdens het NK worden er in verschillende klassen gereden, die elk bijzonder de moeite waard zijn. De beste combinaties reizen af naar Ermelo. 

NK Dressuur Grand Prix

De koningsklasse blijft natuurlijk toch de Zware Tour. Met de wedstrijdpauze van Edward Gal, gaat er een nieuwe kampioen aankomen in de Grand Prix. Alle deelnemers in de Zware tour hebben hierin nog nooit de titel behaald. Er zijn grote kanshebbers. Zo zien we Dinja van Liere, Emmelie Scholtens en Hans Peter Minderhoud op de startlijst staan, maar ook Marieke van der Putten, Adelinde Cornelissen, Marlies van Balen en Thamar Zweistra zullen een gooi doen naar de titel. 

Zaterdag zeven mei is de Grand Prix met op zondag acht mei de finale kür op muziek. 

Winnen?

Hoefslag mag een aantel duotickets voor de zaterdag (de Grand Prix) weggeven aan haar abonnees. Nog geen abonnee? Dan is het nu een mooi moment om daar verandering in te brengen.

Wel abonnee? Dan ben jij kanshebber voor de gratis tickets. Stuur voor woensdag 4 mei 2022 een mail met je naam en e-mailadres naar hoefslag@mediaprimair.nl en wie weet ga jij gratis naar het NK om te kijken wie onze nieuwe Nederlands Kampioenen worden!