One Switch
One Switch RNH Fotografie

Gratis Masterclass Ruitervitaliteit One Switch online voor abonnees Hoefslag

Winacties

Ben jij abonnee van De Hoefslag? Dan hebben we iets leuks voor jou!! Je kunt namelijk gratis toegang krijgen tot de Masterclass Ruitervitaliteit van One Switch!

Advertisement

Teamsport

Paardensport is een teamsport en de ruiter mag daarin niet achterblijven. Daarom heeft One Switch een masterclass ontwikkeld om ruiters meer lichaamsbewustzijn en -controle en meer inzicht in een verantwoorde leefstijl te geven.

Ruiterspecifieke vaardigheden

De masterclass gaat in op ruiterspecifieke vaardigheden en hoe deze te trainen, voeding en veelvoorkomende problemen bij ruiters. Ook leer je hoe je de ruiterspecifieke vaardigheden kunt testen en analyseren en een trainingsschema op kunt stellen om aan de verbeterpunten te werken. Bij de Masterclass worden instructievideo’s aangeleverd en krijg je dus ook praktische handvatten om aan je eigen ruiterspecifieke vaardigheden te werken. 

Licentiepunten KNHS

De cursus bestaat uit zowel theorie als praktijk, zodat de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden gebracht. Aan het einde van de cursus kun je een kennistoets doen, als je dit wilt. Na succesvolle afronding van deze toets ontvang je een certificaat waarmee ze 35 instructeurs-licentiepunten kunt aanvragen bij de KNHS. Kortom, een mooi compleet pakket om bekend te raken met het begrip ruitervitaliteit en hierin ook echt stappen te zetten voor jezelf en het paardrijden.

100% korting

Wil jij gratis deze online Masterclass Ruitervitaliteit ter waarde van €49,95 volgen? Stuur dan een mail met je abonnee nummer naar hoefslag@mediaprimair.nl en wij sturen je de code toe, waarmee je 100% korting krijgt!

Alle info over de Masterclass en de inlogpagina vind je hier.