Afbeelding
Foto: Rachaël Draaisma

Hoefslag leest en geeft weg: ‘Speurwerk met paarden’ van Rachaël Draaisma

Winacties

‘Speurwerk met paarden’ is het eerste praktische boek dat beschrijft hoe je speurwerk integreert in het leven van gedomesticeerde paarden. Gedrag, welzijn en de band tussen paard en mens worden hierdoor positief beïnvloed. Speurwerk is een nieuwe discipline binnen het paard-mensveld.

Advertisement

Rachaël Draaisma

Rachaël Draaisma reikt de lezer een breed palet van informatie aan. De lezer kan hierdoor speuractiviteiten en andere zintuiglijke verrijkingsoefeningen starten met zijn paard. Zoals het paard zelfstandig stimuli laten ontdekken uit de menselijke omgeving of hem te leren een voetstappenspoor te volgen om vermiste personen of voertassen te vinden. Ook krijgt de lezer achtergrondinformatie over de neus van het paard en de biomechanica tijdens het speuren. Draaisma geeft aan hoe speurwerk het welzijn en de ontwikkeling van het paard, zijn leervermogen, socialisatie en band met de mens verbetert. 

Makkelijk toepasbaar

Speurwerk met paarden is makkelijk toepasbaar voor iedereen die met paarden werkt, ongeacht niveau en discipline. Het kan zowel in kleine ruimten als in grotere gebieden en op verschillende ondergronden worden gedaan. Dit boek brengt jou en je paard enorme voordelen. De Hoefslag mag één exemplaar weggeven. Om kans te maken stuur je een email met je adresgegevens naar hoefslag@mediaprimair.nl. Verkrijgbaar bij de betere boekwinkel. €34,95

Deze Winactie is ook verschenen in Hoefslag1. Alleen abonnees kunnen meedoen. Geen abonnee? Dan is dit misschien een mooi moment om daar verandering in te brengen ;-)

Afbeelding