Afbeelding
Foto: Barbara Koot

Tijd voor cadeautjes: Boek Optimaal mentaal presteren van Barbara Koot

Winacties

In het boek Optimaal mentaal presteren, vertelt Barbara koot haar ‘formule’ om MET plezier voor jou en je paard, tot mooie resultaten te komen. In de training én op wedstrijd.

Advertisement

De formule

Zij vertelt: “In het begin van dit jaar besloot ik om mijn formule in boekvorm te gaan opmaken, aangezien er een enorme behoefte is aan hulp bij mentale voorbereiding. Ik neem je in mijn boek mee naar het begin van mijn carrière, hoe ik keer op keer mijn wedstrijden verprutste door die vervelende, verlammende wedstrijdspanning. Ik vertel wat ik allemaal fout heb gedaan, zodat je leest wat je in ieder geval NIET moet doen. Ook leg ik je de basis uit van de werking van het menselijk lichaam en het brein onder druk van stress en spanning. Ik vertel over de werking van de hersenen, en vooral hoe je je hersenen kunt gebruiken om optimaal te presteren. Ik heb zelf een studie gevolgd bij een zeer bekende hersenwetenschapper uit de VS, deze kennis is verwerkt in mijn boek.”

Oefeningen en opdrachten

Het boek staat vol met oefeningen en opdrachten die je mag gaan doen om je mentale vaardigheden te ontwikkelen. Ik heb een digitale bijlage gemaakt, waarin je alles kunt noteren, en wanneer dit af is heb je je eigen optimale (wedstrijd)plan ontwikkeld. Garantie voor succes, ik heb al vele ruiters geholpen om optimaal te presteren in de ring.

Winnen?

Het boek kost € 29,50. Hoefslag geeft er 3 weg aan haar abonnees. Winnen?  Zorg dan dat je abonnee bent (als je dit nog niet bent, kan je je hier aanmelden) en vul het  formulier in voor 1 januari, en wie weet ben jij de gelukkige winnaar.

Ja ik wil het boek Optimaal mentaal presteren winnen!

Meer over het boek Optimaal mentaal presteren (met plezier)