Afbeelding
Foto: Boom Uitgevers

(Inzenden niet meer mogelijk) Hoefslag geeft weg: Boek Dier-Mens een inleiding in het terrein van dier-mensstudies

Winacties

Eeuwenlang was onze relatie met dieren volstrekt hiërarchisch: wij bepaalden wat we met ze deden. Dat was geen enkelprobleem want ze zeiden niets terug - dachten we. Maar onze blik verandert. Dieren blijken ook taal en cultuur, ideeën en gevoelens te hebben. Dat besef groeit de laatste jaren ook bij ons paardenliefhebbers meer en meer!

Advertisement

Dier-Mens

Het boek Dier-Mens van Maarten Reesink is een inleiding in het internationaal snelgroeiende terrein van dier-mensstudies. Dit boek laat je met nieuwe ogen naar andere dieren kijken. Met de ogen van een dierenmens.

Maarten Reesink

Maarten Reesink geeft al ruim tien jaar college over dier-mensstudies aan de Universiteit van Amsterdam. Hij was onder meer betrokken bij de start van de opleiding Future Planet Studies aan de UvA en van aspirant-omroep Piep (nu AnimalsToday.nl). Daarnaast was hij lid van het College van Advies bij de Partij voor de Dieren en werkte hij als vrijwillige rondleider bij Artis. Recent richtte hij met collega’s en studenten het Centrum voor DierMens Studies Nederland op.

Win of koop jouw exemplaar!

Hoefslag mag 3 exemplaren van dit boek weggegeven aan haar abonnees. Winnen?  Stuur een mail met je adresgegevens en abonneenummer naar hoefslag@mediaprimair.nl  Niet gewonnen? Geen zorgen, het boek is voor € 29,90 te koop bij de (online) boekhandel. (ISBN 9789024432790 boomfilosofie.nl)

Deze winactie is ook gepubliceerd in Hoefslag Magazine. Alleen abonnees komen in aanmerking voor de 3 gratis weg te geven boeken. Abonnee word je heel makkelijk en kost nog geen 11 euro per maand.