Afbeelding
Image&Motion/Han Hermkens

(Inzenden niet meer mogelijk) Winachtie: Win het Equi Quiz spel!

Winacties

De Equi Quiz is een nieuw spel waarin je kennis over paarden wordt getest. Het spel is ontwikkeld door Elise Kettner van Kettner Quality Products, van onder meer de luxe hoofdstelnummers en de praktische vlechttas. “Het idee ontstond toen ik met de familie een spelletje aan het spelen was”, vertelt Kettner. 

Advertisement

“Er zijn eigenlijk helemaal geen leuke paardenspellen op de markt dacht ik toen.” Het meeste werk zat in de vragen, geeft ze aan. “Ik wilde het spel zo maken dat het uitdagend zou zijn voor alle paardenliefhebbers, ongeacht je niveau. Dat was niet makkelijk. Vooral mijn eigen kennis zat soms in de weg. Iemand die minder kennis dan zijn tegenspeler(s) heeft, kan het spel toch nog winnen door de uitdagingen die je onderweg tegen komt.” Het bordspel is geschikt voor alle paardenliefhebbers vanaf 12 jaar oud. Het bevat 360 vragen verdeeld over zes verschillende categorieën. Door het goed beantwoorden van de vragen verzamel je winstpunten. Met de winstpunten kun je droomstal-onderdelen kopen. De winnaar is de speler die als eerste de zeven verschillende droomstal-onderdelen heeft verzameld. Hoefslag mag één spel weggeven. 

Kans maken? Dat kan als je abonnee bent. Stuur voor 10 augustus 2021, een mail met je adresgegevens naar hoefslag@mediaprimair.nl Het spel is voor €37,95 te koop bij:
www.kettnerproducts.nl

Afbeelding