Verzorging

  • aangepast 14 juli 2021 17:38

Knotjes zijn niet verplicht, maar zo maak je ze!

Dankzij de online competitie Hoefslag@Home kun je je dressuurproeven in je eigen rijbaan rijden, filmen, èn laten beoordelen. Het fijne is bovendien dat je niet verplicht in wedstrijdtenue hoeft te rijden. Ook hoef je je paard niet in de vlechten. WeAllRide schrijft echter wel: Invlechten is bij ons niet verplicht, mits de losse manen niet over de handen van de ruiter heen vallen tijdens het rijden. De jury moet wel voldoende zicht hebben om goed te kunnen beoordelen. Maar als je toch de tijd hebt, is invlechten natuurlijk wel heel sjiek!

Filmpje

Onlangs vonden we verschillende filmpjes waarop een techniek te zien is waarmee je wel heel gemakkelijk vlechtjes maakt. Snel, en ideaal bovendien voor paarden met lange manen. Het principe is namelijk dat je steeds het uiteindelijk van het laatste vlechtje en beginstreng voor het volgende knotje gebruikt. Tip: maak er niet teveel werk van! Doe het alleen als je het zelf ook leuk vindt en mooi vindt staan. https://www.facebook.com/100009335323782/videos/2394334260887728/   Zie ook: Hoefslag@Home: Wedstrijdkleding niet verplicht

Hoefslag@Home

Het principe van Hoefslag@Home is simpel. Je laat een video maken van een van de proeven, die je kan vinden WeAllRide. Je stuurt de video op, en vervolgens krijg je binnen 48 uur feedback van de jury en doe je dus mee met de competitie. Tot 1 juni organiseren we 4 competities. Per competitie hebben we mooi prijzen, bijvoorbeeld voor iedere klasse-winnaar een de online training ‘Schakelen met Alex’ van Academy4Horses ter waarde van € 65,00.

Extra competitieprijzen

Doe je met minimaal 3 van de 4 competities mee, dan kan je super toffe sneakers en online waardebonnen winnen, ter beschikking gesteld door Kingsley en Koole Ruitersport.  

Advertisement

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Advertenties