Springen

Anne Meulendijks - Mdh Avanti N.O.P. The Dutch Masters - Indoor Brabant 2019 © DigiShots
  • aangepast 14 juli 2021 17:40

Indoor Brabant toch niet afgelast!

Vanmorgen meldden we dat de doorgang van Indoor Brabant misschien op de tocht stond vanwege het Corona virus. Even leek het erop dat het evenement geen doorgang kon vinden door de vanmiddag nieuw opgelegde richtlijnen. Zojuist is echter bekend gemaakt dat Indoor Brabant toch door gaat, hetzij in een aangepaste vorm.

Grote evenementen

Het AD liet weten dat alle grote evenementen in Brabant niet doorgaan. Het betreft alle evenementen waar meer dan 1000 bezoekers komen, zoals voetbalwedstrijden, carnavalsoptochten en andere evenementen. Dit hebben de burgemeesters van Den Bosch, Tilburg en Eindhoven bekend gemaakt.

Minder bezoekers

Het bestuur van The Dutch Masters-Indoor Brabant heeft naar mogelijkheden gekeken en laat het evenement in Den Bosch doorgaan met niet meer dan 1000 bezoekers per dagdeel. Dit conform de nieuwe richtlijnen.

Binnenkomst boekingen

“Dit betekent dat veel mensen die een kaartje hebben gekocht het evenement helaas niet kunnen bezoeken. Wij zullen iedereen hierover zo snel mogelijk informeren. De keuze zal worden gemaakt op basis van binnenkomst van de boekingen”, zo is te lezen op de website van The Dutch Masters. Bron: De Hoefslag/ Dutch Masters  

Advertisement

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Advertenties