Christian Ahlmann - Dominator 2000 Z
FEI World Breeding Jumping Championships for Young Horses 2016
© DigiShots
Christian Ahlmann - Dominator 2000 Z FEI World Breeding Jumping Championships for Young Horses 2016 © DigiShots

Geen Olympische Spelen voor Christian Ahlmann en Dominator Z

Springen

De Duitse springruiter Christian Ahlmann zal dit jaar niet in de ring verschijnen op de Olympische Spelen in Tokio. Via Facebook maakt hij bekend dat hij het gevoel had dat Dominator Z (v. Diamant de Semilly) niet helemaal in orde was, waardoor hij het besluit maakte om de hengst terug te trekken.

Advertisement

“Helaas geen Olympische Spelen voor ons”, schrijft hij. “Mijn gevoel in Valkenswaard en de daaropvolgende klinische controle hebben aangetoond dat het goed is voor Domi om een paar weken rustig aan te doen en niet een erger letsel te riskeren”.

Vijfde

Dit jaar zouden de vijfde Spelen van de springruiter zijn geweest. “Het is jammer, maar het is belangrijker dat Domi goed herstelt zodat we andere doelen kunnen stellen. Ik wens het Duitse team het nodige succes toe om zo goed mogelijk te kunnen starten!”

Bron: <a href=”http://<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fahlmannchristian%2Fposts%2F353251809497018&show_text=true&width=500” width=”500” height=”649” style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0” allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”>Christian Ahlmann

Foto: DigiShots