Springen

Foto: Jessica Pijlman/Made by Jessy
  • aangepast 30 juni 2021 05:07

Twente: Tukkers bezetten top drie

Twentse dominantie vanmiddag in de 1.40m Silver League kwalificatie voor de Grote Prijs van Twente. Op het fraaie terrein in Geesteren voerde Wesley Heydens de plaatselijke top drie aan. Samen met zijn tienjarige ruin Riadloc Fly Ly (v. Dollar de la Pierre) voltooide Heydens de opgave in een snelle tijd van 28.63  seconden. Collega-Tukker Sjaak Sleiderink scoorde met W. Zarah (v. Rubert R) in 29.07 seconden de tweede plaats, voor Remco Been en de Heartbreaker-zoon Holland van de Bisschop. Amke Bekhuis en de apart gefokte Brunetti (v. Briar) eisten de vierde plaats op, terwijl Leonie Jonkers en Brazzaville (v. Quasimodo Z) tekenden voor de vijfde plaats.
1.50m.
In de hoofdrubriek van de dag, een 1.50m kwalificatie voor de driesterren Grote Prijs, ging een Duitse combinatie er met de winst vandoor. Felix Hassmann en Horse Gym’s Balzaci (v. Balou du Rouet) bleven in 28.22 seconden voor op Cameron Hanley (Ierland) en de Zangersheide gefokte Antonello Z (v. Animo II Z). Stefanie van den Brink en Cash (v. Quasimodo Z) redden de Nederlandse eer door de derde prijs in de wacht te slepen.
1.40m.
In het 1.40m viel de winst in handen van Pim Mulder, die de Upgrade-ruin Blizzerd in 29.64 seconden door de finish liet gaan. Felix Hassmann en Barolo H (v. Balzaci) mochten als tweede opstellen, voor Conor Drain (Ierland) en de Zangersheide gefokte Future (v. For Pleasure. Alberto Marquez Galobardes (Spanje) en Ceather (v. Quasimodo Z) waren goed voor de vierde plaats, terwijl Juan Carlos Garcia en Gitano van Berkenbroeck (v. Nabab de Reve) genoegen moesten nemen met de vijfde prijs. Klik hier voor uitslagen. Foto: Jessica Pijlman

Advertisement

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Advertenties