Springen

Emanuel Andrade - Hardrock Z Alltech FEI World Equestrian Games™ 2014 - Normandy, France. © DigiShots
  • aangepast 29 juni 2021 21:17

Paarden Emanuel Andrade worden geveild

Veertien paarden van de Venezolaanse springruiter Emanuel Andrade worden verkocht via een online veiling. De paarden werden in november 2018 in beslag genomen. De inbeslagneming houdt verband met een onderzoek naar witwaspraktijken van Alejandro Andrade, de vader van Emanuel Andrade.

Veertien paarden

Op de oorspronkelijke lijst van het ministerie van justitie in Florida komen zeventien paarden voor, maar uiteindelijk komen veertien paarden onder de digitale hamer. Het gaat om: Anastasia Du Park, Boy IV, Bon Jovi, Clouwni, Cortina 186, Dipssy, Hardrock Z, Jenni's Chance, Joli Jumper, Leonardo RGS, Quilina VD Laarseheide Z, Reus De La Nutria, Ricore Courcelle en Tupac Van De Vrombautshoeve Z. De veiling duurt van 19 tot en met 26 februari.

Licht getraind

Na de inbeslagname zijn de paarden ondergebracht bij het Delray Equestrian Center in Delray Beach, Florida. Daar worden ze ook licht getraind. Voor de veiling zal de training langzaam aan worden opgevoerd zodat de paarden zich bij de bezichtiging aan potentiële kopers goed kunnen laten zien. De 22-jarige Emanuel Andrade bezet de 478e plaats op de Longines wereldranglijst. Hij kwam met Hardrock Z aan de start van de Wereldruiterspelen in Caen in 2014 en met Reus De La Nutria nam hij deel aan de Regional Games in het Colombiaanse Bogotá vorig jaar. Bron: http://www.chronofhorse.com Foto: Digishots

Advertisement

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Advertenties