Afbeelding

Programma Hoefslag Masterclass on Tour bekend!

Instructie
Advertisement
Op vrijdag 20 september is er weer een Hoefslag Masterclass on Tour. Het thema van deze editie is ‘Expressie begint bij harmonie’ en het volledige programma is bekend! Vind jij het lastig om met expressie te rijden of juist om de harmonie te laten zien? Nicole Werner en Thalia Rockx leggen uit hoe en waarom zij dat wel voor elkaar krijgen en zullen ook jouw vragen beantwoorden!

De Selevia Hoeve

De Hoefslag masterclass is deze keer te gast bij Manege de Selevia Hoeve in Werkendam. De manege is goed bereikbaar en heeft meer dan genoeg parkeerruimte. De locatie is ingericht op een groot aantal bezoekers en heeft een ruime rijhal en gezellige foyer.

PROGRAMMA

‘Expressie begint bij harmonie’ Vanaf 18.00 ontvangst Er is gelegenheid om de innerlijke mens eerst even te verwennen. Er is een foodtruck die de lekkerste gerechten voor u heeft, zoals pasta en poffertjes. 19.00 Plekje opzoeken en even bijkletsen met bekenden De tribunes zijn open om een plekje te zoeken. 19:30 We gaan beginnen; wat is het? Wat is eigenlijk precies harmonie en wat is expressie? Nicole legt uit. 19.45 Eerst harmonie en dan expressie? Hoe werk je met een jong paard aan harmonie en expressie? Nicole geeft Thalia les met een jong paard. 20.15 De valkuilen Oeps! Nicole geeft eigen leerling les en laat zien waar de valkuilen liggen. Bijvoorbeeld te veel expressie of te veel harmonie. 20:45 Ja, maar’¦ Heb jij een prangende vraag, stel ze dan direct via de Whatsapp! De vragen worden gedurende de avond beantwoord en natuurlijk in dit blokje. Ook komen er diverse interessante stellingen aan bod. Dit wordt voorgelegd aan het panel bestaande uit: Nicole Werner, Johan en Thalia Rockx, paardenfysiotherapeut en dressuurkenner Frans Poel en Grand Ruiter en criticus Peter de Boer. 21:10 Pauze Hè, hè even een break. 21:40 Hoe dan? Twee Hoefslag abonnees die worstelen met expressie versus harmonie krijgen les van Nicole Werner. 22.10 Beentjes in de lucht! Hoe werk je met een hoger opgeleid paard aan de expressie met behoud van harmonie? Nicole geeft Thalia les met een Young Riders paard. Afsluiting circa 22.40 uur. Koop je tickets via hoefslagmasterclass.nl