Afbeelding
Foto: Remco Veurink

Hoefslag@Home-wintercompetitie gaat door tot 19 januari!

Dressuur
Advertisement
Dankzij de vele enthousiaste deelnemers en het feit dat er nog steeds heel veel video's worden ingestuurd, hebben Hoefslag en WeAllRide besloten om de Hoefslag@Home-wintercompetitie te verlengen. Je hebt nu nog tot dinsdag 19 januari 18:00 om je video in te sturen! Het concept is simpel; kies een klasse die bij jou en je paard past, film je proef en laat deze beoordelen door onze professionele juryleden. Zij geven jou tips en uitgebreide feedback waar je zeker weten mee verder kan trainen.

Hoogste score

Heb je al meegedaan, maar heb je nog niet alles laten zien wat jij en je paard in je hebben? Dan kan je altijd nog een video insturen! Het hoogste percentage telt dan mee voor het live scorebord, dat je kan vinden op de website van WeAllRide.

Prijzen

Als je meedoet met de wedstrijd maak je kans op leuke prijzen, per klasse wordt er een ranking opgesteld. Alle nummer 1 winnaars krijgen een Edivorm statiedeken plus een WeAllRide wisselbeker. De nummers twee tot en met zes winnen allemaal een rozet. Daarnaast maken de meest opvallende combinaties een kans op een plekje in de Hoefslag-spotlight. Naast de algemene prijzen is er ook nog een overall-prijs die je kan winnen: Kingsley Riding Boots stelt op maat gemaakte rijlaarzen beschikbaar ten waarde van maar liefst EUR 1000,-. Wil je kans maken op deze bijzondere prijs? Plaats dan een foto op sociale media met waarom jij de laarzen wil winnen, gebruik de hashtag #Hoefslagwinter en tag Kingsley, WeAllRide en Hoefslag in de foto. Wil je liever geen foto plaatsen? Geen probleem! Stuur een mail naar hoefslag@mediaprimair.nl met de reden waarom jij deze laarzen verdient. Aan het eind van de wedstrijd maken we de winnaar bekend. Klik hier voor meer informatie over de Hoefslag@Home-wintercompetitie. Een video insturen kan via de website van WeAllRide. Foto: Remco Veurink