Afbeelding
Remco Veurinkwww.remcoveurink.nl

The Dutch Masters | The Kids Masters: drie dagen fun voor de kinderen

Evenementen The Dutch Masters

The Dutch Masters staat ook dit jaar weer bol van activiteiten voor de jeugd. Van vrijdag 8 t/m zondag 10 maart hoeven de jonge bezoekers zich geen moment te vervelen.

Advertisement

Activiteiten en clinics

Op vrijdag en zaterdag hebben de kinderen een ruime keuze uit allerlei activiteiten. Van de populaire stokpaardjes races (hobby horsing), ponyritjes en de kruiwagen race voor ouders en hun kinderen tot knutselen in de SoSo Kids Club. Op vrijdag is er een educatief programma met demonstraties en clinics met Sterre Slosser en Kristy Snepvangers (My Little Ponies). Op zaterdag zijn er ook clinics met Kristy en Fenna van Hoefwijzer.

SoSo Kids Club veel spelletjes

In de SoSo Kids Club, kan de jeugd een breed scala aan leuke spelletjes en activiteiten doen in onder andere de My Crafty Ponies speelhoek, die van vrijdag tot en met zondag geopend is. Je kunt er kleuren , knutselen, film kijken, spelletjes spelen (eendjes hengelen, tafelvoetbal, air hockey, 4 op een rij, Legoblokken, hobbelpaard, glijbaan, miniracer BMW) en nog veel meer.


Bijschrift - Remco Veurink, www.remcoveurink.nl

Bixie springen

Op zondag is er van 14.00 uur tot 17.30 uur bixie springen (20, 30 en 40 cm) in Arena 2 (Peelhal). Het Go Social team presenteert die middag ook een uitgebreid programma voor de jeugd in The Kids Masters piste.

Het volledige programma vind je hier. Bestel je kaarten op tijd via deze link en mis niets van deze editie van de The Dutch Masters!

Afbeelding