Afbeelding

Terug van weg geweest: Hoefslag Masterclass on tour, met Jean Bemelmans

Dressuur HS Masterclas juni 2022

Inmiddels heeft de paardenwereld, net als de rest van Nederland, alle corona-maatregelen dankbaar los kunnen laten. Dat betekent dat ook Hoefslag Masterclass on tour de draad weer op kan pakken. De eerstvolgende informatieve avond vol inspiratie en nieuwe inzichten, wordt gehouden op 3 juni aanstaande bij Green Valley Estate in Deurne. 

Advertisement

Van achteren naar voren

De avond heeft als thema ‘Van achteren, naar voren’ en zal worden geleid door toptrainer Jean Bemelmans. Paardrijden zonder handrem, met lucht en lichtheid – een streven voor elke ruiter, maar hoe kom je daar? Waar ligt de grens tussen lichtheid en een gebrek aan verbinding? En hoe verschilt de aanpak bij verschillende type paarden? ‘Neusje eruit’, is vaak makkelijker gezegd, dan gedaan. Als iemand de uitleg van dit onderwerp meester is, dan is het Jean Bemelmans. Samen met vier ruiters, waaronder amazones Jeanine Nieuwenhuis en Hester Bisschot zal tijdens de masterclass uitgebreid tekst en uitleg worden gegeven.

Kritisch panel

Bekende gezichten Peter de Boer, Bastiaan de Recht en Frans Poel zijn weer van de partij. Zij vormen samen met ruiterpilates- en bewegingsspecialist Sara Ouwehand het expert panel. Voor het eerst zal er in het programma ruimte worden gemaakt voor een echte paneldiscussie, waarin de experts diverse stellingen voor hun kiezen krijgen. Eens zien, of ze het samen eens kunnen worden vanuit hun verschillende expertises. Annemarie Brouwer zal als speaker de avond begeleiden.

Ben jij erbij?

Ticketverkoop

Kaarten voor deze Hoefslag Masterclass zijn vanaf vandaag te verkrijgen via www.hoefslagmasterclass.nl. 

Reguliere ticketprijs; EUR49,50

Er zijn speciale prijzen beschikbaar voor vroege vogels (-30%) en Hoefslag abonnees (-50%).

Details:

Wat: Hoefslag Masterclass on Tour

Waar: Green Valley Estate, Deurne - Bruggensweg 11a, Deurne.

Wanneer: 3 juni 2022

Wie: Top trainer Jean Bemelmans over ‘Van achteren naar voren’

Hoe laat: 18H30 – 22H30

Hoe: Boek nu je ticket via www.hoefslagmasterclass.nl

Contact organisator:

MP Horses B.V. (Hoefslag)

masterclass@mediaprimair.nl

Foto: Sanne Wiering