Dressuur

Katja Gevers - Thriller The Dutch Masters 2018 © DigiShots
  • aangepast 29 juni 2021 21:01

Katja Gevers bevalt van dochter

Katja Gevers en haar parToener Tristan Tucker zijn de trotse ouders geworden van een dochter. Het meisje kreeg de naam Izzy Elin Tucker. Het meisje werd donderdag geboren.

Wedstrijdpensioen

Beide ouders van Izzy Elin zijn succesvol in de dressuurring. Gevers kwam jarenlang uit op het internationale hoogste niveau met de sensibele ruin Thriller.  De Gribladi-zoon ging vorig jaar op 18-jarige leeftijd met wedstrijdpensioen. “Hij was vijftien jaar lang mijn beste vriend. En ik hoop dat dat nog lang zo blijft, tijdens zijn pensioen,” zei de amazone toen. Met de door haarzelf gefokte Crescendo (v Tolando) heeft ze zijn opvolger al gereed.

Tristan Tucker

Gevers had in de training van Thriller veel steun aan haar parToener Tristan Tucker die als geen ander weet hoe je met €˜lastige' paarden om moet gaan. Ze werken al zes jaar samen en gaven samen meerdere clinics, waarbij Thriller het perfecte trainingspaard bleek. Tucker rijdt zelf ook niet onverdienstelijk. Hij komt onder meer uit in de Lichte Tour met Jewel's Sir Weihbach (v. Sir Donnerhall) en in de Grand Prix met Zephir (v Sunny Boy).  Sir Weihbach is een zoon van Isabell Werths toppaard Weihegold OLD.   https://www.facebook.com/katja.gevers.3/posts/3052294444796347

Advertisement

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Advertenties