Dressuur

Emmelie Scholtens - Desperado FEI European Championships 2019 © DigiShots
  • aangepast 29 juni 2021 19:38

WB-dressuur Den Bosch van hoog niveau

Het belooft een spannende wedstrijd te worden, de wereldbekerwedstrijd dressuur in Den Bosch op de Dutch Masters. Van 12 tot en met 14 maart is onder ander het zilveren EK-team te bewonderen. Daarnaast maken nog meer internationale top combinaties hun opwachting.

EK-team

Het voltallige oranje EK-team van Rotterdam zal dus ook in Den Bosch te bewonderen zijn. Dus Edward Gal met GLOCK's Zonik N.O.P. (v. Blue Hors Zack), Emmelie Scholtens met Desperado N.O.P. (v. Vivaldi), Hans Peter Minderhoud met GLOCK's Dream Boy N.O.P. (v. Vivaldi) en Anne Meulendijks met MDH Avanti N.O.P. (v. United) maken hun opwachting in de wereldbekerwedstrijd in Den Bosch.

Concurrentie

Daar blijft het niet bij, want voor Nederland komen ook Thamar Zweistra en Double Dutch (v. Johnson) en Adelinde Cornelissen en Zephyr (v. Jazz) aan de start in de wereldbeker. Ze krijgen allemaal goede concurrentie vanuit het buitenland. Charlotte Dujardin brengt Mount St John Freestyle (v. Fidermark) mee en Charlotte Fry gaat met haar geweldenaar Everdale (v. Lord Leatherdale) de strijd aan. De Duitse broer en zus Jessica von Bredow-Werndl en Benjamin Werndl zijn ook van de partij, net als Isabell Werth met Emilio (v.  Ehrenpreis). Bekijk hier alle deelnemers. Bron: De Hoefslag/ Dutch Masters  

Advertisement

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Advertenties