Tommie Visser - Genesis Begijnhoeve
CDI Exloo
© DigiShots
Tommie Visser - Genesis Begijnhoeve CDI Exloo © DigiShots DigiShots

CHI Bazel komt met een mooi deelnemersveld

Algemeen

In verband met de coronamaatregelen is Jumping Amsterdam helaas weer afgelast. Van dertien tot en met zestien januari gaat echter CHI Bazel wel van start. Er komt een geweldig deelnemersveld aan de start. Ook zien we hier voor de eerste keer de dressuurruiters in de ring.

Advertisement

Tommie Visser

In de dressuur zien we maar een Nederlands deelnemer. Tommie Visser start Genesis Begijnhoeve (v. Jazz ) in de CDI4*. Voor Duitsland komt het volledig Olympisch Team van Tokyo aan de start. Isabell Werth start Emilio 107. Jessica Von Bredow-Werndl komt met Ferdinand BB in de ring. Dorothee Schneider zadelt Faustus 94. Het Duitse team wordt aangevuld met Lisa Müller op Gut Wettlkam’s Stand By Me Old en Benjamin Werndl met Famoso Old.

Drie Nederlanders

In het CSI5* zien we drie Nederlanders aan de start. Marc Houtzager zadelt twee paarden. Sterrehof’s Calimero en Sterrehofs’s Dante N.O.P. Kevin Jochems neemt Emmerton mee en Harrie Smolders Bingo Du Parc.

Sterk deelnemersveld

Zowel in het springen als in de dressuur is er een mooi deelnemersveld. In het springen zijn er 54 ruiters uit vijftien landen. In de dressuur komen er negentien ruiters uit tien landen aan de start.

Alles is hier te volgen.

Bron: CHI Bazel