Dorothee Schneider - Sammy Davis Jr
Stuttgart German Masters 2018
© DigiShots
Dorothee Schneider - Sammy Davis Jr Stuttgart German Masters 2018 © DigiShots DigiShots

Dorothee Schneider biedt DSP Sammy Davis Jr. te koop aan

Dressuur

De Duitse dressuuramazone Dorothee Schneider zet de vijftienjarige ruin DSP Sammy Davis Jr. (v. San Remo) te koop via Eurodressage. Het ervaren teampaard staat te koop voor €350.000. 

Advertisement

Gouden teampaard

Op dit moment zijn Dorothee Schneider en DSP Sammy Davis Jr. aanwezig bij het CHIO Aken, waar ze gisteren nog een zesde plaats behaalden in de CDI4* Grand Prix. Dorothee en de ruin maakten uit van het team dat goud won op de Europese Kampioenschappen van 2017. Een jaar later herhaalde het team het kunstje. Tijdens de World Equestrian Games in Tryon behaalden Dorothee en DSP Dammy Davis Jr. opnieuw teamgoud. 

Schoolmaster

Nu staat de ruin te koop. In de advertentie worden vooral zijn uitstraling, lichtvoetigheid en piaffe en passage benoemd. Sammy Davis Jr. wordt aangeprezen als schoolmaster voor een jonge, ambitieuze dressuuruiter, een professional of een volwassen amateur. Hij heeft een vriendelijk en mensgericht karakter. 

De vraagprijs van het teampaard is €350.000. Hij staat op dit moment gestald bij Dorothee Schneider in Framersheim, Duitsland. 

Bron: Eurodressage

Foto: DigiShots