Algemeen

  • aangepast 29 juni 2021 21:51

Yvonne Schalkers wint CTA Zutphen

Tijdens de op zaterdag 25 augustus georganiseerde CTA in Zutphen was de winst bij de authentieke aanspanningen voor Yvonne Schalkers.

Authentieke-klasse

De juryleden Rinus Catshoek en Ria Maathuis konden in de authentieke klasse van deze 13e editie een puntentotaal van 203,25 kwijt aan de aanspanning van Yvonne Schalkers. Cees Aartsen behaalde in deze categorie de tweede plaats met 227 punten, gevolgd door Patrick Wormgoor met 220,25.

Replica-klasse

De aanspanning van Henny Hagen zegevierde bij de replica’s en kwam op een totaal score van 231,75 punten. Hierbij werd Tom Wouters tweede met 209 punten.

Nachtrit

Een kleine 30 deelnemers reden mee tijdens deze ‘nachtrit’. Bij enkele tussenstops was alle gelegenheid voor publiek om de diverse aanspanningen in alle rust van dichtbij te bekijken en daar werd veelvuldig gebruik van gemaakt. Tevens was hier gelegenheid voor de koetsiers en hun gezelschap om de ‘inwendige mens’ te versterken. Het laatste deel van de fraaie route voerde door de binnenstad en hierbij werden de kaarsen op de rijtuigen aangestoken. Een idyllisch tafereel zeker ook omdat een deel van de route samenviel met de verlichte fluisterboten van het Berkelfestival.

Achter ‘t Peerd

De organiserende koetsiersvereniging Achter ‘t Peerd kan terugzien op een geslaagd en gezellig evenement. Klik hier voor de uitslagen Bron: NVTG      

Advertisement

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Advertenties