Algemeen

Maar liefst 112 verschillende kavels worden in de Troostwijk veiling aangeboden (Maar liefst 112 verschillende kavels worden in de Troostwijk veiling aangeboden)
  • aangepast 29 juni 2021 21:40

Online veiling van bijzondere koetsen e.d.

De inventaris van de Rimburgerhoeve in Rimburg (gemeente Landgraaf) komt via een online veiling bij Troostwijk veilingen in de verkoop. Op zaterdag 29 september is de kijkdag en meebieden kan online tot en met 2 oktober.

Bijzondere exemplaren

Altijd al graag een bijzonder exemplaar willen aanschaffen of een mooi tuig of presentatiewagen? Er is volop keus en voor elk wat wils. Sla nu uw slag! De veiling bestaat uit een privécollectie bijzondere koetsen, rijtuigen, huifkarren, arrensleeën, miniatuur rijtuigen, landbouwgereedschappen en nostalgische werktuigen etcetera.

Allerlei

Maar ook een unieke collectie paardentuigen is uitgestald op de Rimburgerhoeve in Landgraaf. Met daarnaast ook paardendekens, dekenrekken, zwepen, zwengen, leidsels, leidselringen, opzetringen, hoofdstellen, koetslampen, wagenwielen, een trailer enzovoort. Maar liefst 112 verschillende €˜kavels' worden aangeboden.

Kijkdag

De kijkdag is op zaterdag 29 september van 10.00 uur tot 13.00 uur. Online meebieden op de veiling kan tot en met dinsdag 2 oktober.

Foto’s

Op de facebookpagina van MenSport en Het Showpaard staan meerdere foto's van de verschillende kavels die worden geveild.

Kijkadres

Het kijkadres is: Rimburgerweg 176 6374 LG Landgraaf

Meer info

Klik hier voor meer informatie en alle te veilen kavels

Advertisement

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Advertenties