Algemeen

  • aangepast 29 juni 2021 21:33

Open dagen bij Gregor Melsen

Gregor Melsen, Koetsen en -onderdelen én hoefsmederij, houdt op 24 en 25 november aanstaande weer de Gregor Melsen Open Dagen.

Showroom

Tijdens deze open dagen kunt u een bezoek brengen aan de showroom van Gregor Melsen en vrijblijvend het brede assortiment koetsen bekijken.

Nieuw en gebruikt

Bij Gregor Melsen kan men terecht voor nieuwe maar ook gebruikte marathon- en recreatiewagens. Door de jarenlange ervaring in de mensport weet hij precies wat er nodig is om u veilig op de weg te houden. Hierbij zijn al uw wensen bespreekbaar bij het samenstellen van een nieuwe koets.

Onderhoud

Bij Gregor Melsen ligt de nadruk op goed en deskundig advies aangaande de aanschaf van een marathonwagen of koets. Tevens is dit bedrijf het adres voor al uw onderhoud om vele plezierige kilometers te blijven maken.

Hoefsmederij

Gregor is tevens werkzaam als hoefsmid. Van de allerkleinsten tot de allergrootsten, de zorg van de voeten van uw viervoeter kunt u met een gerust hart aan hem toe vertrouwen. Gregor is gespecialiseerd in het bekappen en beslaan van trekpaarden en heeft speciaal voor deze paarden een mobiele hoefstal waarmee hij op locatie kan beslaan en bekappen.

Welkom

Gregor Melsen hoopt veel MenSportliefhebbers te mogen verwelkomen tijdens deze open dagen. Op 24 en 25 november bent u van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Adres: Broekseweg 3a Strijen. Tel: 0316-24308408 Email: gregormelsen@live.nl Klik hier voor meer info Bron: MenSport

Advertisement

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Advertenties