Algemeen

De Hoefslag
  • aangepast 29 juni 2021 17:22

Renske Kroeze bevallen van eerste zoon

Eventingamazone Renske Kroeze en haar vriend Mark Jespers zijn ouders geworden van hun eerste kindje. De baby heeft de naam Finn gekregen.

Botbreuk

Kroeze sprak afgelopen september met Hoefslag over haar open bot breuk en zwangerschap. Ze vertelde toen 'Het was dikke pech met een vervelende afloop. Het was de bedoeling om wel wat langer door te rijden. Maar dit ongelukje heeft daar een stokje voor gestoken. Ik was een jong paard aan het losrijden en die maakte van enthousiasme een bokje naar links. Daar was ik niet op voorbereid en ik ging naar rechts. Het ging niet hard en ik lande op mijn been, toen zag ik dat mijn enkel bungelde aan mijn been'.

Goede timing

'We vinden de zwangerschap wel spannend maar zien er enorm naar uit. Als je een eigen bedrijf met paarden hebt is dat altijd wel lastig. Maar dat is geen reden om niet aan kinderen te beginnen als je dat allebei graag wilt. Gelukkig is het ons gegund. Begin maart is voor mij als eventingruiter een goede timing. Ik zie er naar uit om volgend seizoen weer fris aan de start te verschijnen!'. Bron: Facebook en Hoefslag Foto: Digishots

Advertisement

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Advertenties