WK Paramenners: fabuleuze marathon Francisca den Elzen

WK Paramenners: fabuleuze marathon Francisca den Elzen

0 86
Francisca den Elzen (Foto: Bianca Douwes)

Tijdens de drukbezochte marathondag van het WK Paramennen en enkelspannen in Kronenberg, verreden ook de Paramenners hun wedstrijd waarbij Francisca den Elzen een fabuleuze marathon reed!

Grade I

In de Grade 1 was het Martje Witvoet die met Havehoeve’s Boy de beste tijden liet noteren en de mooie eerste plaats kon opeisen met een totaal van 81,55. Jacques Poppen en Horses2Fly Anniek uit de Poppenkast deden daar niet zo heel veel voor onder en een fraaie tweede plaats was hun deel met 82,51. Dinja Steenkamp en Balou belandden op een twaalfde stek met een score van 98,93.

Grade II

Francisca den Elzen en Albrecht’s Hoeve’s Lars verkeren in topvorm en reden een fabuleuze marathon waarbij een score werd behaald van 78,74! Aad van Marwijk werd met Kyra derde met 84,87 en Ingmar Veneman behaalde met Umpire de vijfde plaats met 91,97.

Voorlopig klassement

In de Grade I gaat Jacques Poppen voorlopig aan de leiding met 120,29. De Duitser Heiner Lehrter staat tweede met 133,29 en op de derde plaats weer een Nederlander en dat is Martje Witvoet. Zij behaalde een totaalscore van 138,52.

In de Grade II stond Francisca na de dressuur al aan de leiding maar zij heeft deze positie behoorlijk verstevigd en haar teller staat voorlopig op 118,43… Met 139,82 staat Aad van Marwijk nu derde. Tussen hen in nestelde zich de Duitse Alexandra Röder.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: MenSport

Reacties