SWM Maasdijk weer op de kaart

SWM Maasdijk weer op de kaart

0 101

Na een jaar van afwezigheid organiseerde Paardensportvereniging Westland op het laatste weekend van augustus weer een geslaagde samengestelde menwedstrijd: SWM Maasdijk.

In de smaak

De één gebruikte deze wedstrijd om te oefenen met onervaren paarden en de ander was fanatiek en prestatiegericht. Bij beide categorieën viel de wedstrijd goed in de smaak en was men blij dat SWM Maasdijk weer georganiseerd werd. Vooral in de lage klassen was het aantal deelnemers het grootst.

Pony’s

Met een score van 147,45 was Edith Chardon de winnaar bij de pony tweespannen in de Z-klasse. Piet Doorn won in de M-klasse met 161,34 bij de pony vierspannen en Wim van de Ende met 169,75 bij de pony tweespannen. In de L-klasse was het tweespan van Dexter Biersteker de beste en behaalde een puntentotaal van 131,79. Renske Zeldenrijk pakte de overwinning in de 9 deelnemers tellende L-klasse enkelspan met 135,21.  Zij wist in de dressuur ook al het meest te overtuigen.

Paarden

Bij de paarden zegevierde het Z-vierspan van Edwin van der Graaf met 167,67 en gaf hiermee de overige vijf deelnemers in deze categorie het nakijken. Bij de tweespannen was het Ton Vreugdenhil die de beste score noteerde: 169,54.  Elsbeth Broekhuis en Phiero waren ook weer goed op dreef en voerden het enkelspanklassement in de klasse Z aan met 163,23. Marc Jan Vonk en Stradus wonnen de M-klasse en in de L waren Erynn Oosterbaan en Leki van ter Kamerenbos met 160,13 de beste van de negen enkelspannen.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Hoefnet

 

 

 

Reacties