Snelle Imanse marathonwagen voor Djanai Impelmans

Snelle Imanse marathonwagen voor Djanai Impelmans

0 1456

Tijdens de Indoor marathon bij de Voornruiters in Utrecht op 7 oktober, werd het talent opgemerkt van Djanai Impelmans. Sinds mei dit jaar loopt de 17-jarige Djanai stage bij VDB Stables in Someren, waar ze het paardenvak leert en volop meewerkt in het bedrijf van Berry en Claudia van den Bosch.
De zesjarige pony Joey, die uitkwam in de hackneysport, heeft Djanai nu 15 maanden in training en ze zijn een (h)echt team. Zelf groomt Djanai bij Claudia Jansen die recent in de samengestelde menwedstrijd in Hengelo een prachtige prestatie neerzette met een eerste plaats. Met de trainingen van Berry en met groom Claudia achterop de wagen liet Djanai tijdens haar eerste indoor marathon in Utrecht een mooie rijstijl zien met een goed resultaat.

Lichte Imanse enkelspanwagen

Maar vanaf de kant werd ook door wedstrijdorganisator Bert Schalkwijk gezien dat de snelle pony een in verhouding zware menwagen voort moest trekken. Bert ging in gesprek met Hans en Petra Imanse in Aalsmeer, die tevens sponsor in Utrecht zijn. Op de bovenverdieping van de showroom stond al enige tijd langer een lichte pony enkelspan marathonwagen. Ook Hans en Petra vonden het ondersteunen van talent Djanai een mooi doel. Zaterdag 21 oktober werd Djanai met een smoes naar de showroom in Aalsmeer gebracht, waar de uitreiking plaats vond. Eerst beduusd, maar later met een stralende lach nam Djanai de prachtige wagen in ontvangst. En zo is de samenwerking van het team VDB Stables en Imanse Aanhangwagens gestart. We wensen dit team veel succes en gaan zeker nog meer van hen horen!

Vergelijkbare artikelen

Reacties