Nieuwe telg (internationale) mennersfamilie geboren

Nieuwe telg (internationale) mennersfamilie geboren

0 716
Kersverse vader Aart van de Kamp jr met zijn dochter Nina

Opnieuw is de menwereld uitgebreid met een jonge telg uit een familie, bestaande een internationale menners.  Ditmaal zowel haar mama, papa als opa.

Nina van de Kamp

De jonge spruit werd op Facebook aangekondigd door menvereniging Het Gouden Span uit Putten en kreeg de naam Nina. Zij is een dochter van de internationale ponymenners Aart van de Kamp jr en Woutera van de Kamp-Roozendaal. Op zondag 8 juli werden zij verblijd met de geboorte van hun dochter Nina.

Woutera

Met haar vosroan tweespan won Woutera in 2017 brons op het NK dat werd gehouden in Beesd. Hiermee verwierf zij ook een ticket voor het WK in het Duitse Minden.

Aart jr

Aart jr is net als zijn vader Aart sr actief met zwartbonte Shetlandpony’s. Hij ment deze in verschillende combinaties, zowel in vierspan als in tandem. Aart jr is ook al jaren één van de smaakmakers tijdens de drukbezochte indoor marathon bij manege Luxool in Nijkerk.

Toekomst

Dit is binnen een maand tijd de tweede gezinsuitbreiding in de menwereld. Vorige maand werd bij tweespanrijder Tristan Verheijen en zijn vrouw Jitske van Rijn hun zoon Jesper geboren.

Ook namens MenSport van harte gefeliciteerd!

Bron: Facebook Het Gouden Span

 

Reacties