MenSport verloot WHIS Competition instructiesysteem

MenSport verloot WHIS Competition instructiesysteem

0 93
WHIS Competition

Op zondag 22 april op Paard & Koets mag MenSport een WHIS Competition instructiesysteem verloten. Een speciaal exemplaar uit de nieuwe generatie menbitten.

WHIS is de marktleider als het gaat om instructiesystemen en biedt een uitgebreid assortiment daarin aan. Het exclusieve design van WHIS is ontwikkeld in samenwerking met verschillende topruiters.

De WHIS Competition zorgt voor een unieke en probleemloze privéverbinding tussen ruiter/menner en instructeur. Deze ‘private connection’ regelt volautomatisch dat de instructeur altijd zijn of haar privéverbinding met de ruiter/menner behoudt. Van kanaal wisselen is dus niet meer nodig.

De WHIS Competition heeft de hoogste geluidskwaliteiten biedt instructeur en ruiter/menner ook de mogelijkheid om onderling te communiceren dus terug te praten tegen de instructeur.

Bezoek de MenSport stand

Iedere dag verloot Mensport onder de bezoekers van haar stand mooie prijzen, zoals op zaterdag een titanium menbit van De Menner en op zondag dus de WHIS Competition. Bekijk meer informatie hierover op pagina 61 van de nieuwste MenSport en/of houd onze website in de gaten.

Reacties