Mennifique Wisseltrofee voor Cindy Timmer

Mennifique Wisseltrofee voor Cindy Timmer

0 33

Cindy Timmer heeft zaterdagavond 21 april 2018 op Paard&Koets de Mennifique Wisseltrofee 2018 gewonnen. De organisatie van Paard&Koets zet met deze wisseltrofee enthousiaste personen die veel voor de mensport betekenen in het zonnetje. Zij doen soms voor en meestal achter de schermen veel voor de mensport.

Cindy Timmer is voor mening menliefhebber een bekend gezicht in de mensport. Cindy is jarenlang groom geweest bij de aanspanningen van Wolf en Amely von Buchholtz, familie Bakker en familie Miedema. In 1996 richtte zij Hoefnet op, een internationale mensportwebsite met objectief en actueel nieuws voor zowel de wedstrijd- als recreatiemenner.

Haar vader Ad Timmer heeft jarenlang de video’s voor Hoefnet verzorgt, samen waren ze dan ook een vertrouwd gezicht op wedstrijden.

Brede kennis

Cindy heeft een brede kennis over regelgeving in de mensport, waardoor menig menner, organisator en official haar weet te vinden. Cindy is betrokken bij vele nationale en internationale wedstrijden, evenementen, wereldkampioenschappen en wereldbekerwedstrijden waar zij wedstrijdsecretariaat verzorgt.

Mennifique Wisseltrofee

De Mennifique Wisseltrofee is een bronzen beeld van een prachtige paardentorso, verbeeld met bijzonder gevoel voor detaillering. Als blijvende herinnering ontvangt de winnaar bij de volgende verkiezing een kleine reproductie van de wisseltrofee.

De prijs werd in 2014 in het leven geroepen door de organisatie van Paard&Koets. Eerdere winnaars zijn Menvereniging Waal & Linge (2016), Tjeerd Velstra (2015) en Jan van den Broek (2014).

Bron: KNHS Persbericht

Reacties