Na marathon WK Kronenberg: Saskia Siebers tweede

Na marathon WK Kronenberg: Saskia Siebers tweede

0 85
Saskia Siebers in de marathon (Foto Gemma Jansen)

Op de zaterdag van WK Kronenberg reden de enkelspanmenners de marathonwedstrijd, hierbij werd Frank van der Doelen met Sterre de beste Nederlander, direct gevolgd door Saskia Siebers met Axel die nu tweede staan in het klassement.

Nederlanders

Met een puntentotaal van 91,36 behaalden zij hiermee een vijfde plaats. Saskia Siebers en Axel wisten met een miniem verschil de marathon af te sluiten met 91,82. Dit leverde hen een achtste plaats op. Op twaalf kwamen Rudolf Pestman en Diesel, die 94,02 scoorden. Anniek Schuiling en Aron werden 17e met 96,12 en Frank van der Vegt met Cosmo belandden op de 20e plaats met 97,06. Joop Gommers en Bandit kwamen uit op de 22e plaats en Eline Houterman werd met Vygo 35e.

Top drie

De Fransman Jean Michel Olive en Sinnamari waren de besten in de marathon en kwamen uit op een totaalscore van 88,04. Op de tweede plaats eindigde de Pool Bartlomiej Kwiatek met Sonet met 89,82. De Duitser Jens Chladek en Cheyenn wisten zich met 90,10 in de top drie van de beste marathonrijders te nestelen.

Voorlopig klassement

In het voorlopige klassement gaat Bartlomiej Kwiatek aan de leiding met 139,27 punten. Heel vlak daarachter zitten Saskia Siebers en Axel met 139,45, een miniem verschil! Jean Michel Olive bezet de voorlopige derde plaats bij de enkelspanmenners.  Dit belooft een zeer spannende eindstrijd te worden in de vaardigheid…

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: MenSport

 

 

Reacties