Londen Olympia: Chardon wint warming up ronde *video*

Londen Olympia: Chardon wint warming up ronde *video*

0 427
Chardon

Ijsbrand Chardon heeft gisteren de warming-up in Londen Olympia gewonnen. Hij mag vanavond als laatste starter de arena binnenrijden. Chardon liet Boyd Exell en Glenn Geerts achter zich en Koos de Ronde werd vierde.

Ijsbrand Chardon

Chardon had het voordeel dat hij de laatste startplaats had geloot, waardoor hij zich kon richten op de tijd van Boyd Exell, die als wild card-rijder het spits had afgebeten. Ondanks dat Chardon een hapering had in de tweede hindernis, was het genoeg om Exell te verslaan.

Bekijk hier de winnende ronde van Ijsbrand Chardon:

Eerste plaats in de warming up! Super ronde. Vandaag om 18.30 uur de finale. Live te zien via FEI TV

Geplaatst door Manege Chardon op zaterdag 16 december 2017

Ijsbrand Chardon werd geinterviewd door de organisatie van Olympia Londen:

This afternoon's FEI World CupTM Driving Leg presented by Dodson & Horrell winner, Ijsbrand Chardon. Here are his thoughts on today's competition, and what's to come in tomorrow's final…

Geplaatst door Olympia, The London International Horse Show op vrijdag 15 december 2017

Deelnemers

Ook Glenn Geerts reed weer een goede ronde en werd, net als donderdag, weer derde. De menner van het jaar Benjamin Aillaud had zijn Arabo Friezen vandaag eveneens goed aan het lopen en werd na een foutloze rit vierde. Koos de Ronde had twee afgeworpen balletjes en kwam daarmee op de vijfde plaats uit, voor de Britse wild card deelnemer Daniel Naprous en de Amerikaan Chester Weber. Weber reed in de tweede hindernis een element om, wat hem de nodige strafseconden opleverde.

Zaterdagavond om 19.30 uur Nederlandse tijd wordt de worldcup-wedstrijd verreden op hetzelfde parcours als vandaag.

Bron: Hoefnet, Facebookpagina Stal Chardon en Olympia London / Foto:

Reacties