Indoormarathon in gloednieuw Hippisch Centrum ’t Oale Spoor

Indoormarathon in gloednieuw Hippisch Centrum ’t Oale Spoor

0 1076

Geïnspireerd door de vele mogelijkheden die de nieuwe accommodatie biedt, heeft Menclub Helderse Voerluu besloten aan te haken bij de Twente Cup. Een mooie aanvulling op deze reeks indoor menwedstrijden in Twente. In Hellendoorn gaat dat plaats vinden op 14 januari 2018.

Ongekend parcours

De hal in Hellendoorn heeft voor deze wedstrijd een baan van 70 bij 30 m, dat maakt het aantal variaties in het parcours ongekend.. Niet alleen ruimte genoeg voor een spectaculair parcours, maar er is binnen ook een losrijbaan van 20 bij 40 meter, heel aangenaam in januari! Voor bezoekers en sponsoren is er een VIP-terras met 5 mooie verwarmde patio-tenten en een publiekstribune op de kop van de baan. Zo kan het publiek van drie kanten de wedstrijd volgen.

Parcoursbouwer Hans Bergboer

De ervaren parcoursbouwer Hans Bergboer staat garant voor een pittige wedstrijd. Er is zelfs een replica van een oeroude Noord-Hollandse ophaalbrug geregeld door initiatiefnemer Jan Berendijk. Het parcours zal aangekleed worden met prachtige planten van Plantenverhuur Rozet uit Zelhem. De eb- en vloedbodem in de hal is een ideale ondergrond voor deze wedstrijd; hierdoor hebben we de kwaliteit goed in de hand.

Tot 7 januari 2018 bestaat de mogelijkheid in te schrijven via KNHS, of via henk.eertink@kpnmail.nl; echter vol is vol! De uitslag telt mee voor de Twente Cup, maar je kunt ook los daarvan deelnemen.

Bron en foto: Menclub Helderse Voerluu

Reacties