Grote belangstelling voor open dag Van den Heuvel en Van der Wiel

Grote belangstelling voor open dag Van den Heuvel en Van der Wiel

0 775

In het eerste weekend van november hadden Chr. Van den Heuvel & Zonen BV in Valkenswaard en Zadelmakerij Gebr. Van der Wiel in Hamont-Achel (B) hun deuren opgesteld om belangstellenden te ontvangen.

Van den Heuvel

Bij Van den Heuvel kon men onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de prachtige rijtuigen, zowel antieke als zeer moderne marathon-wedstrijdwagens en menbenodigdheden. De authentieke rijtuigen worden, als de klant het wil, zorgvuldig gerestaureerd en de marathonwagens worden in samenspraak met de klant steeds verbeterd en door Van den Heuvel zelf gebouwd.

Open dag Van der Wiel en Van den Heuvel

Stands

Er waren ook diverse stands van o.a. De Vereniging Traditioneel Gerij (NVTG), Equiwell (Sportmassage voor paarden door Moniek Gevers), “Soft Pastel Tekeningen” door Ine van de Pasch, “Fat Bikes”, “Coursedesign” door Johan Jacobs, “Euro Center” met boeken over paarden en rijtuigen, Sigrid Axthelm met mooie menkleding.

Open dag Van der Wiel en Van den Heuvel

Van der Wiel

Bij Gebr. Van der Wiel werd ieder hartelijk ontvangen met o.a. koffie en een heerlijke chocolade bol. De geïnteresseerden genoten van de prachtige tuigen en andere accessoires. Er stonden zeer fraaie aanspanningen opgesteld. Ook hier waren enkele stands. O.a. Rijtuigen van Riny Rutjens, hoeden van Plooij Hats and Materials, tassen van Simone Vervoort, Riant Equestrian Centre en hoefbeschermers van Mr Stockings.

Open dag Van der Wiel en Van den Heuvel

Tekst en foto’s: Bert Heeren

Vergelijkbare artikelen

Reacties