Geslaagd SWM Ysselsteyn

Geslaagd SWM Ysselsteyn

0 147

Menvereniging Peel en Maas organiseerde op 11 en 12 augustus SWM Ysselsteyn. Ook in 2018 weer een mooie wedstrijd onder goede weersomstandigheden.

Ponyspannen

Rodinde Rutjens reed met haar tweespan Z-pony’s Majans Swen en Kuikhornster Milano de meest voorbeeldige dressuurproef wat een score van 48,69 opleverde en zij wonnen deze rubriek met een eindtotaal van 127,83. Jan van Loenen en zijn M-span Kees en De Hoove’s Rocky wisten de zeven overige M-spannetjes voor te blijven met een totaal score van 131,18. Bij de ponyvierspannen was het Kenny Kanora die van de 5e plaats in de dressuur opklom naar de overwinneng met 153,04.
In de impulsrubriek behaalde Lonneke van de Eijnden een fraaie score van 126,47 met de pony’s Sense en Jantje.

Pony’s enkelspan

De broertjes Huub en Freek van ’t Westende streden in de jeugdrubriek tegen elkaar en hierbij trok Huub aan het langste eind met een verschil van ruim 24 punten. Joyce de Hoogh won de L-rubriek met Leopold Lion van den Biestaete, dit gelukte Annegreet Zaaijer en Mr Reddington in de M-klasse.

Paarden

Gerwin van Bakel pakte met Douwe de overwinning in de L-klasse paard met 130,10 op de hielen gezeten door Jan Tonnaer en Hilfiger die op 131,87 uitkwamen.
Piet Peepers werd vierde in de M-rubriek bij de dressuur maar klom uiteindelijk op naar plaats 1 en behaalde een fraaie eindscore van 127,09. In de Z-klasse wist Elsbeth Broekhuis al meteen de beste uitgangspositie te creëren door met Phiero ook al de dressuurproef te winnen. Zij sloot dit Ysselsteynse SWM af met de overwinning bij de Z-paarden met 133,36.

Bij de tweespannen was Gradjan Buss met 132,18 spekkoper met Benschi en Clarice.

Bron: MenSport

 

Reacties