Finalisten KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy bekend

Finalisten KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy bekend

0 16
Francisca den Elzen, para
Francisca den Elzen met Albrecht Hoeve's Lars. Foto: Bianca Douwes

Van 3 tot en met 5 augustus wordt de finale van de KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy verreden in Wierden. Na de drie competitiewedstrijden zijn de finalisten die mogen gaan strijden om winst in de competitie bekend.

Helledoorn laatste competitiewedstrijd

 Om in aanmerking te komen voor de finale moesten de menners in minimaal twee competitie wedstrijden van start. Andere menners die uitkomen in de rubriek voor paramenners, kunnen wel deelnemen aan de wedstrijd, maar komen niet in aanmerking voor de prijzen die bij de competitie horen.

De laatste competitiewedstrijd van de KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy is in het weekend van 9 en 10 juni in Hellendoorn verreden. Ingmar Veneman was op plaats twee daar de beste Nederlandse. De Zweedse Aronsson Christina won in Hellendoorn de wedstrijd voor de para menners.

Finalisten

Zes menners weten zich geplaatst voor de finale, waaronder ook de winnares van vorig jaar Francisca den Elzen. De finale in Wierden is tevens een belangrijke wedstrijd in de voorbereidingen richting het Wereldkampioenschap, dat van 28 augustus tot en met 2 september in Kronenberg wordt verreden. Kijk hier voor de website van het WK Enkelspannen en Paramennen.

Deze menners hebben zich geplaatst voor de finale: Francisca den Elzen, Aad van Marwijk, Ingmar Veneman, Martje Witvoet, Jacques Poppen en Dinja Steenkamp.

Kijk hier voor meer informatie over de KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy.

Kijk hier voormeer informatie en uitslagen van de wedstrijd in Hellendoorn.

Kijk hier voorde website van de wedstrijd in Wierden waar de finale van de KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy wordt verreden.

Bron: Persbericht

Foto: Bianca Douwes

 

Reacties