25e SWM Hoogenweg weer succes

25e SWM Hoogenweg weer succes

0 92
Niels Jonkers Foto Facebook

Menvereniging H.A.R.P. uit Hardenberg-Gramsbergen en omgeving organiseeerde op 17 en 18 augustus de 25e SWM in Hoogenweg.

Onder de 50

In de dressuur waren Boudewijn Heuseveldt en Figo, uitkomend in de rubriek enkelspan paard klasse M, de enigen die onder de 50 strafpunten bleven. Zij behaalden een score van 49,62 en dat is 69%.

Paarden

Gedurende de gehele wedstrijd behielden zij hun leiderspositie en lieten de overige zes mencombinaties in deze klasse, achter zich. De L klasse bij de paarden kende twee deelnemers en kwam uiteindelijk op naam van Niels Jonkers en Waldemar. Bij de L tweespannen was het Joop Nijmeijer die met Lotus van de Veedijk en Tjitske de koppositie pakte. Herman Kroon en Foris en Twister domineerden de M klasse en bij de Z-spannen was Alfons Engbers weer heer en meester.

Pony’s

Riek Hamberg en zijn pony Greetje pakten de winst in de L-klasse terwijl Annechien Pol de M-klasse pony’s weer op haar naam schreef. Rico en Irando van ’t Hoff ter Zinck behaalden bij de tweespan L pony’s de zege voor Marian Bosma. Larissa Reints en Verdi en Ravel zegevierden bij de M ponyspannen. In een aantal rubrieken verscheen slechts één deelnemers maar dit jaar waren er in Hoogenweg twee tandems in de M klasse pony’s. Daar pakte Ronald Kloppenburg de zege met Aniek en Leo.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: MenSport

 

Reacties